Reseptit

Tilliaioli

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 keltuainen
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 tl dijoninsinappia
  • 0,25 tl rouhittua valkopippuria
  • 1.5 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Tilliaioli

1. Valmista aioli huoneenlämpöisistä aineksista. Vatkaa sähkövatkaimella hienonnettu valkosipuli, keltuainen, sitruunamehu sekä mausteet sekaisin kulhossa.

2. Lisää öljyä aluksi tipoittain samalla voimakkaasti vatkaten. Kun kastike sakenee, öljyn voi valuttaa sekaan ohuena nauhana. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tilliaioli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.