Reseptit
4
Kiitos

Tilliaioli

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 keltuainen
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl suolaa
1 tl dijoninsinappia
0,25 tl rouhittua valkopippuria
1.5 dl oliiviöljyä
2 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohje

1. Valmista aioli huoneenlämpöisistä
aineksista. Vatkaa sähkövatkaimella
hienonnettu valkosipuli,
keltuainen, sitruunamehu
sekä mausteet sekaisin kulhossa.

2. Lisää öljyä aluksi tipoittain
samalla voimakkaasti vatkaten.
Kun kastike sakenee, öljyn voi
valuttaa sekaan ohuena nauhana.
Lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tilliaioli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X