tilliliha
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Tilliliha

Tilliliha on suomalainen perinneruoka, josta monella on ikäviä ruokamuistoja. Itse tehty tilliliha on herkkua. Lihan kyytipojaksi keitinliemestä tehdään valkokastike, joka maustetaan hapanimeläksi sokerilla ja etikalla. Tilkka kuohukermaa pyöristää maun.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tilliliha

600 g naudan etuselkää tai lapaa
1 l vettä
1 sipuli
2 porkkanaa
1 tl suolaa
1 laakerinlehti
10 maustepippuria
10 valkopippuria
tillinvarsia

Kastike

5 dl keitinlientä
3 rkl vehnäjauhoja
1-2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1 rkl viinietikkaa tai sitruunamehua
1 dl tilliä hienonnettuna
(1 dl kuohukermaa)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tilliliha

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X