Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Tillipesto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 dl pinjansiemeniä
1 dl parmesaaniraastetta
2 nippu tilliä
ripaus mustapippuria
yhden sitruunan raastettu kuori
2 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Paahda pinjansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla ilman rasvaa kunnes ne saavat hieman väriä.
  2. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella, monitoimikoneella tai sauvavatkaimella tasaiseksi tahnaksi. Öljyn määrää lisäämällä saat ohuempaa kastiketta. Tarjoile tillipestoa lohikeiton kera. Pesto säilyy jääkaapissa noin viikon.
  • Tillipesto sopii sellaisenaan esimerkiksi ruisleipätikkujen dippikastikkeeksi tai kalapastan kastikkeeksi.
  • noin 2 dl valmista kastiketta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tillipesto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X