Reseptit

Tillipestosilakat

Ainekset

  • 600 g tuoreita tai pakastettuja silakkafileitä
  • suolaa
  • valkopippuria

tillipesto:

  • reilu nippu tilliä
  • mustapippuria
  • 0.5 dl jauhettua mantelia
  • valkosipulinkynsi
  • 0.5 dl parmesaania
  • 1 dl oliiviöljyä

pinnalle:

  • öljyä

Valmistusohje

Tillipestosilakat

  1. Mausta silakkafileet suolalla ja pippurilla.
  2. Mittaa pestoainekset tehosekoittajaan ja pyöräytä tahnaksi. Levitä pesto silakkafileille. Taita kalafileet kaksinkerroin ja sivele pinta öljyllä. Paahda kalat uunin grillivastuksen alla kypsiksi tai kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tillipestosilakat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.