Reseptit

Tofu-, leipäjuusto- tai pähkinävokki

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

vaihtoehtoisesti:

  • 300 g tofua tai
  • 200 g leipäjuustoa tai
  • 150 g cashew-pähkinöitä

Lisäksi:

  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 3 kevätsipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 punainen paprika
  • 300 g parsakaalia
  • 300 g kiinankaalia
  • 1-2 rkl vettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1-2 tl sokeria
  • ½ tl vastarouhittua pippurisekoitusta

Valmistusohje

Tofu-, leipäjuusto- tai pähkinävokki
  1. Puhdista ja suikaloi kasvikset, viipaloi tofu tai leipäjuusto tai paahda kevyesti pähkinät.
  2. Kuullota pilkottua valkosipulia ja inkivääriä öljyssä pannulla, lisää tofu tai juustoviipaleet ja kypsennä kevyesti. Siirrä odottamaan.
  3. Pane kasvikset öljyttyyn pannuun kypsymisjärjestyksessä ja sekoittele muutama minuutti.
  4. Lisää vesi sekä mausteet ja peitä kannella minuutiksi.
  5. Lisää tofu tai juusto tai pähkinät ja tarjoa tumman riisin tai nuudelien kanssa.
  • Vinkki. Voit käyttää myös pakastettua vihannessekoitusta.

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tofu-, leipäjuusto- tai pähkinävokki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.