Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Tofu-, leipäjuusto- tai pähkinävokki

Ainekset

Lisää kauppalistalle

vaihtoehtoisesti:

300 g tofua tai
200 g leipäjuustoa tai
150 g cashew-pähkinöitä
Mainos

Lisäksi:

1 rkl rypsiöljyä
1 rkl seesamiöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
3 kevätsipulia
2 porkkanaa
1 punainen paprika
300 g parsakaalia
300 g kiinankaalia
1-2 rkl vettä
1 rkl soijakastiketta
1-2 tl sokeria
½ tl vastarouhittua pippurisekoitusta

Valmistusohje

Tofu-, leipäjuusto- tai pähkinävokki

  1. Puhdista ja suikaloi kasvikset, viipaloi tofu tai leipäjuusto tai paahda kevyesti pähkinät.
  2. Kuullota pilkottua valkosipulia ja inkivääriä öljyssä pannulla, lisää tofu tai juustoviipaleet ja kypsennä kevyesti. Siirrä odottamaan.
  3. Pane kasvikset öljyttyyn pannuun kypsymisjärjestyksessä ja sekoittele muutama minuutti.
  4. Lisää vesi sekä mausteet ja peitä kannella minuutiksi.
  5. Lisää tofu tai juusto tai pähkinät ja tarjoa tumman riisin tai nuudelien kanssa.
  • Vinkki. Voit käyttää myös pakastettua vihannessekoitusta.

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tofu-, leipäjuusto- tai pähkinävokki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X