Tomaattikastike pizzaan
Maukas tomaattikastike on pizzassa yhtä tärkeä kuin juuri oikeanlainen pohja. Tämä tomaattikastike riittää 1-2 uunipellilliseen tai noin 4 pyöreään pizzaan.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Tomaattikastike pizzaan:
- 1 kpl pieni sipuli
- 1 kpl valkosipulinkynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
- 2 rkl tomaattisosetta
- 2 tl fariinisokeria
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Tomaattikastike pizzaan syntyy näin helposti:
Tomaattikastike pizzaa varten voidaan tehdä jo edellisenä päivänä valmiiksi.
1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita hetki pannulla, kunnes ne ovat pehmenneet. Älä kuitenkaan ruskista niitä.
2. Lisää sipuleiden joukkoon loput tomaattikastikkeen ainekset. Anna kastikkeen kiehua muutama minuutti. Anna tomaattikastikkeen jäähtyä ja levitä pizzapohjan päälle.
Lisää pizzavinkkejä: Täydellinen pizza – italialainen pizzamestari paljastaa salaisuudet
Katso myös Anna.fi/Ruoka: 3 x pizzapohja – nopean, juureen leivotun ja gluteenittoman pizzan ohjeet
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaattikastike pizzaan
Tosi hyvä ohje! 👍