Tomaattisalaatti, labnehjuustopallerot ja granaattiomenansiemenkastike
Simppelin tomaattisalaatin juju piilee kastikkeessa. Lähi-idän happaman makuinen sumakki sekä pirteät granaattiomenansiemenet maustavat salaatin makoisaksi. Lisänä tarjottavat labneh-juustopallerot valmistuvat yllättävän helposti ja keräävät ruokailijoiden kehut.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Tomaattisalaatti:
- 1 kg erivärisiä pieniä tomaatteja
Salaatinkastike:
- 1 rkl sumakkia
- 1 dl kuumaa kiehautettua vettä
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sokeria
- 1 rkl granaattiomenansiemeniä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- pari oksaa hienonnettua timjamia
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Labnehjuustopallot:
- 500 g turkkilaista täysrasvaista jogurttia
- 1 tl suolaa
Lisäksi tarvitset:
- harsoliinaa
Koristeluun:
- 1 rkl mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaattisalaatti, labnehjuustopallerot ja granaattiomenansiemenkastike