Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Tomaattisalsa (Pico de gallo)

Meksikolainen tomaattisalsa eli pico de gallo on ihana hapon ja mausteisuuden yhdistelmä. Makujen tasapaino syntyy tomaateista ja sipulista sekä chilistä, tuoreesta korianterista ja limetistä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tomaattisalsa eli pico de gallo:

4 suurta, kypsää tomaattia
¼ sipuli
nippu korianteria
¼ tl suolaa
Mainos

Valmistusohje

1. Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli ja korianteri. Sekoita ainekset kulhossa ja mausta tomaattisalsa suolalla.

Katso myös: Meksikolainen ruoka hurmaa – parhaat tacot, quesadillat ja muut mausteiset herkut

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tomaattisalsa (Pico de gallo)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X