Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Pico de Gallo eli meksikolainen tuoresalsa

Raikas, meksikolainen tomaattisalsa sopii niin nachojen kanssa dipattavaksi, tortilloiden täytteeksi kuin kalan kastikkeeksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Pico de gallo

  • 4-5 luumutomaattia
  • 1 sipuli
  • 2 rkl viipaloitua (tricolori) jalapenoa
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 limetin mehu
  • sormisuolaa (Maldon)

Valmistusohje

 

 Pico de gallo eli meksikolainen tuoresalsa tehdään näin helposti:

1. Huuhtaise ja halkaise tomaatit, poista sisukset ja kuutoi hedelmäliha. Silppua sipuli ja korianteri. Hienonna jalapenoviipaleet.

2. Sekoita ainekset keskenään ja purista joukkoon yhden limetin mehu ja ripottele salsaan sormisuolaa makusi mukaan.

Vinkki: Raikas pico de gallo maistuu meksikolaisen ruoan kuten tacojen ja nachojen kanssa ja lisukkeena.

Lue myös Anna.fi: Hurmaannu chilistä, kaakaosta, valkosipulista, korianterista… Näillä ohjeilla onnistut meksikolaisen keittiön herkuissa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Pico de Gallo eli meksikolainen tuoresalsa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.