Tomaattisalsa
Tomaattisalsa sopii täydellisesti mausteisten meksikolais- ja texmex-herkkujen seuraan. Tarjoa lisänä nachoja tai sujauta vaikka tacojen väliin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Tomaattisalsa
- 500 g kirsikkatomaatteja
- 1 rku tuoretta korianteria
- 1 punasipuli
- 1 limetin mehu
- 1 punainen chili
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
Valmistusohje
Tomaattisalsa tehdään helposti näin:
1. Pilko 500 grammaa kirsikkatomaatteja. Hienonna ruukku tuoretta korianteria. Kuori ja hienonna pieni punasipuli. Purista limetistä mehu. Poista chilistä kanta ja siemenet. Hienonna chili.
2. Sekoita tomaatit, punasipuli, korianteri, chili ja limetinmehu. Lisää puoli teelusikallista suolaa ja puoli teelusikallista sokeria. Tarjoa tomaattisalsa texmex-ruokien kera.
Lue myös: Salsa sopii moneen – onko suosikkisi tomaattinen, tulinen vai makea?
Lue myös Anna.fi: Vietä herkullinen TexMex-ilta: näin teet tortillat, salsat ja boolin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaattisalsa