Tonnikala-kurkkutortillat
Tonnikala-kurkkusushit maistuvat välipalana, retkieväänä tai vaikkapa vappubrunsseilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
Ainekset
Tonnikala-kurkkutortillat
- 3 vehnätortillaa
- romaine- tai jääsalaattia
- ¼ kurkku viipaleina
täyte:
- 1 prk (185/150 g) tonnikalapaloja öljyssä
- 2 rkl kurkkurelissiä
- 1 ¼ rkl majoneesia
Valmistusohje
Tonnikala-kurkkutortillat tehdään näin:
1. Sekoita ensin tortillojen täyteainekset. Valuta tonnikalapurkista huolella öljy pois ja hienonna kala haarukalla notkeaksi massaksi. Sekoita tonnikala kurkkurelissin ja majoneesin kanssa tahnaksi.
2. Levitä vehnätortilloille tasaisesti ensin tonnikalatahna. Huuhtele salaatinlehdet, pese ja viipaloi kurkku. Nosta jokaisen tortillan päälle muutama salaatinlehti ja levitä pinnalle kurkkuviipaleet.
3. Kääri tortillat rullalle ja anna niiden mehevöityä kylmässä hetken aikaa tai yön yli. Leikkaa tonnikala-kurkkutortillat neljään osaan sopiviksi annospaloiksi.
Lue myös Anna.fi: Tämä tortilla villitsi Tiktokin! Somen hittivinkillä loihdit tortilloista nopean lounaan tai suussa sulavan jälkkärin – katso videolta helpot ohjeet!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikala-kurkkutortillat