Reseptit
alle 30 min
2

Tonnikala-naanwrapit

Valmiit wokkivihannekset ovat kiireisen arjen oiva apu. Sujauta niitä vaihteeksi myös tonnikalalla tukevoitetun wrapin väliin.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tonnikalawrapit:

2 isoa naanleipää
1 prk (185 / 150 g) tonnikalapaloja öljyssä
3 rkl majoneesia
1 1/2 rkl chilikastiketta

Lisäksi:

1 pkt (200 g) Tuorekset Thai wok -vihanneksia

Valmistusohje

1. Valuta tonnikalasta öljy ja hienonna kalaa pienemmäksi haarukalla. Sekoita tonnikala, majoneesi ja chilikastike.

2. Levitä tonnikalaseosta leiville ja ripottele päälle tasaisesti vihanneksia.

3. Rullaa leivät kääröiksi ja leikkaa 2–3 osaan.

Vinkki: Wrapit voi myös valmistaa vehnätortilloista tai ohuista rullarieskoista.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 16/18.

Myös nämä pikkusuolaiset maistuvat välipalaksi: 

broileri-raejuustotortilla

Broileri-raejuustotortillat 

feta-mustakaaliquesadillat

Feta-mustakaali-quesadillat

boysenmarja_tortillapizzat

Boysenmarja-tortillapizzat

Anna.fi: Broileritortillat

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.