Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tonnikala-naanwrapit

Valmiit wokkivihannekset ovat kiireisen arjen oiva apu. Sujauta niitä vaihteeksi myös tonnikalalla tukevoitetun wrapin väliin.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
2  annosta

Ainekset

Tonnikalawrapit:

  • 2 isoa naanleipää
  • 1 prk (185 / 150 g) tonnikalapaloja öljyssä
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 ½ rkl chilikastiketta

Lisäksi:

  • 1 pkt (200 g) Tuorekset Thai wok -vihanneksia

Valmistusohje

Tonnikala-naanwrapit valmistuvat helposti näin:

1. Valuta tonnikalasta öljy ja hienonna kalaa pienemmäksi haarukalla. Sekoita tonnikala, majoneesi ja chilikastike.

2. Levitä tonnikalaseosta leiville ja ripottele päälle tasaisesti vihanneksia.

3. Rullaa leivät kääröiksi ja leikkaa 2–3 osaan.

Vinkki: Wrapit voi myös valmistaa vehnätortilloista tai ohuista rullarieskoista.

Lue myös Anna.fi: Näin teet broileritortillat

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 16/18.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tonnikala-naanwrapit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.