Tonnikala-naanwrapit
Valmiit wokkivihannekset ovat kiireisen arjen oiva apu. Sujauta niitä vaihteeksi myös tonnikalalla tukevoitetun wrapin väliin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
Ainekset
Tonnikalawrapit:
- 2 isoa naanleipää
- 1 prk (185 / 150 g) tonnikalapaloja öljyssä
- 3 rkl majoneesia
- 1 ½ rkl chilikastiketta
Lisäksi:
- 1 pkt (200 g) Tuorekset Thai wok -vihanneksia
Valmistusohje
Tonnikala-naanwrapit valmistuvat helposti näin:
1. Valuta tonnikalasta öljy ja hienonna kalaa pienemmäksi haarukalla. Sekoita tonnikala, majoneesi ja chilikastike.
2. Levitä tonnikalaseosta leiville ja ripottele päälle tasaisesti vihanneksia.
3. Rullaa leivät kääröiksi ja leikkaa 2–3 osaan.
Vinkki: Wrapit voi myös valmistaa vehnätortilloista tai ohuista rullarieskoista.
Lue myös Anna.fi: Näin teet broileritortillat
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 16/18.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikala-naanwrapit