Tonnikalahapankorput
Tonnikalahapankorput ovat helppo herkku vaikkapa jouluksi. Ne maistuvat erinomaisesti ruotsalaisen julmust-juoman kanssa.
- Munaton
Ainekset
Hapankorput
- tummia hapankorppuja
Tonnikalatahna
- 1 tlk tonnikalaa öljyssä
- 1½ dl yrttimaustettua ranskankermaa
- 1 rkl karkeaa dijoninsinappia
- ½ dl sitruunamehua
- ripaus mustapippuria
- 1 tl sormisuolaa
- 1 tl sokeria
Koristeeksi
- tuoretta salviaa
- kapriksia
Valmistusohje
Tonnikalahapankorput tehdään helposti näin:
1. Tee tahna. Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi. Tarkista suola.
2. Puolita hapankorput. Pane jokaiselle palalle lusikallinen tonnikalatahnaa. Koristele salvianlehdellä ja parilla, kolmella kaprismarjalla.
Katso myös: Herkutellaan lämpimillä leivillä viikonloppuna!
Katso myös Anna.fi/ruoka: Lämpimät voileivät sopivat evääksi töihin tai iltapalaksi kotiin – 5 erinomaista ohjetta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikalahapankorput