Tonnikalaleivät
Tonnikalaleivät ovat juhlien maukkaat suupalat. Voileiväthän maistuvat aina. Tonnikalatahna valmistuu nopeasti ja helposti.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
Ainekset
Tonnikalaleivät
- 1 kpl patonki- tai ciabattaviipaleita
tonnikalatahna, Tonnato:
- 200 g vaaleaa tonnikalasäilykettä
- 2 kpl kovaksi keitetyn munan keltuaista
- 5 kpl anjovisfileetä
- 1 dl majoneesia
- 1 kpl valkosipulin kynttä
- 2 rkl parmesaaniraastetta
- 1 rkl sitruunamehua
- 0.5 dl kaprismarjoja
tonnikalaleivän koristeeksi:
- kaprismarjoja
- kuivattua sipulia
- parsan nuppuja
Valmistusohje
Tonnikalaleivät valmistuvat näin helposti:
- Tonnikalaleivät päällystetään ihanalla tonnato-tahnalla. Mittaa kaikki tahnan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi.
- Lusikoi tahna leipäviipaleille. Korista ja tarjoa tonnikalaleivät heti.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikalaleivät