Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tonnikalaleivät

Tonnikalaleivät ovat juhlien maukkaat suupalat. Voileiväthän maistuvat aina. Tonnikalatahna valmistuu nopeasti ja helposti.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

Tonnikalaleivät

  • 1 kpl patonki- tai ciabattaviipaleita

tonnikalatahna, Tonnato:

  • 200 g vaaleaa tonnikalasäilykettä
  • 2 kpl kovaksi keitetyn munan keltuaista
  • 5 kpl anjovisfileetä
  • 1 dl majoneesia
  • 1 kpl valkosipulin kynttä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 0.5 dl kaprismarjoja

tonnikalaleivän koristeeksi:

  • kaprismarjoja
  • kuivattua sipulia
  • parsan nuppuja

Valmistusohje

Tonnikalaleivät valmistuvat näin helposti:

  1. Tonnikalaleivät päällystetään ihanalla tonnato-tahnalla. Mittaa kaikki tahnan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi.
  2. Lusikoi tahna leipäviipaleille. Korista ja tarjoa  tonnikalaleivät heti.
maksapateeleivät
Pienet voileivät ovat sopivaa pikkusuolaista. Valitse niihin mieleisesi päällykset. Tonnikalatahna valmistuu nopeasti ja helposti. koristellaan puolikuivatuilla tomaateilla. Kuva: Jorma Marstio

 

 

 

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tonnikalaleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.