Tonnikalapihvit
Helpot tonnikalapihvit valmistuvat säilyketonnikalasta, kananmunista ja kourallisesta keittiön perusraaka-aineita. Tässä helposti muunneltava resepti.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Tonnikalapihvit
- 300 g tonnikalaa öljyssä
- 2 kananmunaa
- ½ dl korppujauhoja tai kaurahiutaleita
- 1 dl ruokakermaa
- ½ dl tilliä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
Paistaminen
- 2 rkl rypsiöljyä
Valmistusohje
Tonnikalapihvit tehdään helposti näin:
- Ota kaksi tölkkiä tonnikalaa öljyssä. Valuta tonnikalasta öljy ja kaada kala kulhoon.
- Murenna tonnikalan rakenne haarukalla ja sekoita joukkoon kaksi kananmunaa, puoli desilitraa korppujauhoja, desilitra ruokakermaa, puoli desilitraa hienonnettua tilliä, puoli teelusikallista suolaa ja 1/4 teelusikallinen mustapippuria.
- Muotoile massasta pihvejä ja paista öljyssä molemmin puolin rapeiksi.
Tarjoa tonnikalapihvit haluamasi lisukkeen, kuten perunamuusin ja raikkaan salaatin kera.
Lue myös Anna.fi: 4 x kalaruoka – nappaa herkulliset ja helpot reseptit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tonnikalapihvit