Tonnikalatahna
Maukas tonnikalatahna täyttää rieskarullat, voileipäkakut ja maistuu keitettyjen uusien perunoiden kaverina. Tämä tahna tehdään vaaleasta säilötystä tonnikalasta ja kananmunasta. Sopivaa suolaisuutta ja makua tuovat anjovisfileet ja valkosipuli. Majoneesilla tai ranskankermalla pyöristetty tahna saa säväyksen kapriksista. Jos käytät pieniä kaprismarjoja sekoita ne tahnan joukkoon, isommat voi tarjota myös erikseen.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Tonnikalatahna:
400 g
säilöttyä vaaleaa tonnikalaa
2 kpl
kovaksi keitettyä kananmunaa
4 kpl
anjovisfileetä
1 kpl
valkosipulinkynsi
puolen sitruunan mehu
2 dl
ranskankermaa tai kevytmajoneesia
1/2 dl
pieni kaprismarjoja
tilliä tai ruohosipulia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Tonnikalatahna