tonnikalatäytteiset paprikat Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tonnikalatäytteiset paprikat

Valkosipuli, chili, tomaatti ja juusto tekevät tästä tonnikalatäytteestä täydellisen. Halkaistut, täytetyt paprikat kypsyvät uunissa alle 30 minuutissa. Helppoa ja nopeaa!

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
4 annosta

Ainekset

Tonnikalatäytteiset paprikat:

  • 6 (noin 600 g) pientä paprikaa
  • 3-4 viipaletta paahtoleipää
  • 400 g tonnikalaa (öljyssä)
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 4 tomaattia
  • ( 1tl tuoretta chilisilppua)
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 50 g sinihome- tai kermajuustoa
  • 1 rkl kaprista

Valmistusohje

  1. Huuhtele ja halkaise paprikat ja poista niistä siemenet.
  2. Silppua paahtoleivät ja sekoita mukaan tonnikala. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi ja sekoita kuutiot tonnikala-leipäseokseen. Mausta chilisilpulla, mustapippurilla ja kapriksella.
  3. Täytä paprikat ja lisää päälle homejuusto. Kypsennä paprikat 190-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia tai kunnes paprikat pehmenevät.

Katso myös: Täytetyt paprikat: 80-luvun klassikko on arkiruokien aatelia – milloin maistoit viimeksi!


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tonnikalatäytteiset paprikat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.