Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tortellinivuoka

Tortellinivuoka on kerrassaan nerokas arkiruoka. Se valmistuu kolmesta raaka-aineesta ja vaatii pari minuuttia aktiivista kokkausaikaa. Tortellineja ei tarvitse keittää, ne kypsyvät kuumassa tomaattikastikkeessa itsekseen.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Tortellinivuoka

  • 2 pkt (à 250 g) tortellineja
  • 2 tlk (à 400 g) valmista tomaattipastakastiketta
  • 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa

Valmistusohje

Tortellinivuoka tehdään helposti näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Sekoita uunivuoassa kaksi pakettia valmistortellineja ja kaksi tölkkiä tomaattipastakastiketta. Revi joukkoon pallo mozzarellajuustoa. Sekoita.
  3. Viipaloi vuoan pinnalle toinen mozzarellapallo ja nosta vuoka uuniin. 
  4. Paista tortellinivuokaa 20-30 minuuttia, kunnes tortellinit ovat kypsiä ja juusto  on hieman ruskistunut pinnalle. 
  5. Nosta tortellinivuoka uunista ja anna vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoilua. 

Vinkki! Lisää muutama kirsikkatomaatti vuoan pinnalle, jos haluat raikkautta.

Lue myös: Valmiit tortellonit – arki-illan pelastus: Nämä nopeat ja helpot pasta-ateriat maistuvat kaikille!

Lue myös Anna.fi: Nopea tomaatti-tortellinikeitto


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tortellinivuoka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.