
Tortellinivuoka
Tortellinivuoka on kerrassaan nerokas arkiruoka. Se valmistuu kolmesta raaka-aineesta ja vaatii pari minuuttia aktiivista kokkausaikaa. Tortellineja ei tarvitse keittää, ne kypsyvät kuumassa tomaattikastikkeessa itsekseen.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
Tortellinivuoka
- 2 pkt (à 250 g) tortellineja
- 2 tlk (à 400 g) valmista tomaattipastakastiketta
- 2 palloa (à 125 g) mozzarellajuustoa
Valmistusohje
Tortellinivuoka tehdään helposti näin:
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Sekoita uunivuoassa kaksi pakettia valmistortellineja ja kaksi tölkkiä tomaattipastakastiketta. Revi joukkoon pallo mozzarellajuustoa. Sekoita.
- Viipaloi vuoan pinnalle toinen mozzarellapallo ja nosta vuoka uuniin.
- Paista tortellinivuokaa 20-30 minuuttia, kunnes tortellinit ovat kypsiä ja juusto on hieman ruskistunut pinnalle.
- Nosta tortellinivuoka uunista ja anna vetäytyä 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Vinkki! Lisää muutama kirsikkatomaatti vuoan pinnalle, jos haluat raikkautta.
Lue myös: Valmiit tortellonit – arki-illan pelastus: Nämä nopeat ja helpot pasta-ateriat maistuvat kaikille!
Lue myös Anna.fi: Nopea tomaatti-tortellinikeitto
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tortellinivuoka