Trifle
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 400 g digestive- tai kaurakeksejä
- 3 mangoa
- 10 passionhedelmää
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g rahkaa
- 1 dl sokeria
- ½ vaniljatanko
koristeeksi
- mansikoita
Valmistusohje
1. Jauha keksit monitoimikoneessa tai murskaa ne kaulimen avulla muovipussissa.
2. Kuori mangot, poista kivet ja kuutioi hedelmäliha. Halkaise passionhedelmät ja koverra hedelmästä sisus.
3. Vaahdota kerma ja sekoita se rahkaan. Halkaise vaniljatanko ja irrota siemenet veitsenkärjellä. Mausta kermarahka sokerilla ja vaniljalla.
4. Pane tarjoilulaseihin kerroksittain keksimuruja, hedelmiä ja rahkaa. Jätä hedelmäkerros päällimmäiseksi.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Trifle