Reseptit

Trifle

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 400 g digestive- tai kaurakeksejä
  • 3 mangoa
  • 10 passionhedelmää
  • 2 dl kuohukermaa
  • 250 g rahkaa
  • 1 dl sokeria
  • ½ vaniljatanko

koristeeksi

  • mansikoita

Valmistusohje

Trifle

1. Jauha keksit monitoimikoneessa tai murskaa ne kaulimen avulla muovipussissa.

2. Kuori mangot, poista kivet ja kuutioi hedelmäliha. Halkaise passionhedelmät ja koverra hedelmästä sisus.

3. Vaahdota kerma ja sekoita se rahkaan. Halkaise vaniljatanko ja irrota siemenet veitsenkärjellä. Mausta kermarahka sokerilla ja vaniljalla.

4. Pane tarjoilulaseihin kerroksittain keksimuruja, hedelmiä ja rahkaa. Jätä hedelmäkerros päällimmäiseksi.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Trifle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.