Tropiikin hyytelö
Tropiikin hyytelö valmistuu helposti - tarvitset vain viisi raaka-ainetta. Makea mango ja eksoottinen passionhedelmä ovat ihania yhdessä.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
Tropiikin hyytelö:
- 3 liivatelehteä
- 3 dl appelsiini-passiohedelmäjuomaa
- 4 rkl sokeria
- 1 prk (425/225 g) säilykemangoa sokeriliemessä
- 6 passiohedelmää
Valmistusohje
Tropiikin hyytelö valmistuu näin:
1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kattilassa mehu ja nosta syrjään. Liota joukkoon kuivaksi puristetut liivatteet ja makeuta mehu sokerilla.
2. Valuta ja pilko mangot. Annostele hedelmäkuutiot tasaisesti tarjoilulaseihin. Halkaise passiohedelmät. Lusikoi aina puolikas passiohedelmä jokaiseen tarjoilulasiin. Paseeraa loput hedelmistä suoraan kattilaan niin, että aromikas liemi irtoaa. Sekoita liemi ja valuta tasaisesti tarjoilulaseihin. Nosta hyytelöannokset hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai yön yli.
Katso myös: Passion vaniljapasha, tropiikin valkosuklaamousse ja kuusi muuta pääsiäisen hedelmäistä jälkiruokaa
Anna.fi/ruoka: Jogurttipannacotta ja marinoituja marjoja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tropiikin hyytelö