Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Tropiikin hyytelö

Tropiikin hyytelö valmistuu helposti - tarvitset vain viisi raaka-ainetta. Makea mango ja eksoottinen passionhedelmä ovat ihania yhdessä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tropiikin hyytelö:

3 liivatelehteä
3 dl appelsiini-passiohedelmäjuomaa
4 rkl sokeria
1 prk (425/225 g) säilykemangoa sokeriliemessä
6 passiohedelmää
Mainos

Valmistusohje

1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kattilassa mehu ja nosta syrjään. Liota joukkoon kuivaksi puristetut liivatteet ja makeuta mehu sokerilla.

2. Valuta ja pilko mangot. Annostele hedelmäkuutiot tasaisesti tarjoilulaseihin. Halkaise passiohedelmät. Lusikoi aina puolikas passiohedelmä jokaiseen tarjoilulasiin. Paseeraa loput hedelmistä suoraan kattilaan niin, että aromikas liemi irtoaa. Sekoita liemi ja valuta tasaisesti tarjoilulaseihin. Nosta hyytelöannokset hyytymään jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai yön yli.

tropiikin hyytelö

Tropiikin hyytelö on kevyt ja raikas ateria päätös. Kuva: Kristiina Kurronen

Katso myös: Passion vaniljapasha, tropiikin valkosuklaamousse ja kuusi muuta pääsiäisen hedelmäistä jälkiruokaa

Anna.fi/ruoka: Jogurttipannacotta ja marinoituja marjoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tropiikin hyytelö

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X