Tropiikin valkosuklaamousse
Suklaamunat täytetään ihanalla valkosuklaamoussella, jossa maistuvat tropiikin hedelmät – passio ja mango.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Täytetyt suklamunat
- 8 suklaamunaa
Valkosuklaamousse
- 2 dl kuohukermaa
- 75 g valkosuklaata
- 1 passiohedelmä
- 1 prk (125 g) lasten mangososetta
Valmistusohje
Tropiikin valkosuklaamousse tehdään helposti näin:
1. Kiehauta kattilassa 2 desilitraa kuohukerma. Nosta kattila pois levyltä. Lisää kuohukerman joukkoon 75 grammaa paloiteltua valkosuklaata. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
2. Kaada seos jäähtymään kulhoon ja peitä kelmulla. Anna seoksen jäähtyä vähintään 3 tuntia tai yön yli viileässä.
3. Vatkaa valkosuklaakerma vaahdoksi. Kaavi passionhedelmän sisus siivilän läpi seokseen ja sekoita joukkoon mangosose. Sekoita kevyesti maut sekaisin.
4. Leikkaa suklaamunista pienellä terävällä veitsellä lakki varovasti viilaten pois. Täytä munat vaahdolla ja tarjoile.
Lue myös: Pääsiäisruokaa moderniin makuun
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tropiikin valkosuklaamousse