Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tropiikin valkosuklaamousse

Suklaamunat täytetään ihanalla valkosuklaamoussella, jossa maistuvat tropiikin hedelmät – passio ja mango.

Valmistusaika
yli 60 min
Annosmäärä
8 annosta

Ainekset

Täytetyt suklamunat

  • 8 suklaamunaa

Valkosuklaamousse

  • 2 dl kuohukermaa
  • 75 g valkosuklaata
  • 1 passiohedelmä
  • 1 prk (125 g) lasten mangososetta

Valmistusohje

Tropiikin valkosuklaamousse tehdään helposti näin:

1. Kiehauta kattilassa 2 desilitraa  kuohukerma. Nosta kattila pois levyltä. Lisää kuohukerman joukkoon 75 grammaa paloiteltua valkosuklaata. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

2. Kaada seos jäähtymään kulhoon ja peitä kelmulla. Anna seoksen jäähtyä vähintään 3 tuntia tai yön yli viileässä.

3. Vatkaa valkosuklaakerma vaahdoksi. Kaavi passionhedelmän sisus siivilän läpi seokseen ja sekoita joukkoon mangosose. Sekoita kevyesti maut sekaisin.

4. Leikkaa suklaamunista pienellä terävällä veitsellä lakki varovasti viilaten pois. Täytä munat vaahdolla ja tarjoile.

Lue myös: Pääsiäisruokaa moderniin makuun


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tropiikin valkosuklaamousse

Sinun täytyy kommentoidaksesi.