Tsatsiki

Tsatsiki 

30
min
1
4 annosta
alle 30 min
  • 1
  • 1

Ainekset

noin 400 g pieniä napakoita kurkkuja
4 dl paksua turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
2 valkosipulinkynttä
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
silputtua tilliä tai mintun lehtiä

Valmistusohje

1. Pienet napakat ja vähän vettä
sisältävät kurkut sopivat tsatsikiin
parhaiten. Jos saatavana on vain
isohkoja kurkkuja, halkaise ne ja
koverra lusikalla pois keskeltä
löytyvä siemenrivi.

2. Raasta kurkut ja valuta raaste
siivilässä. Puserra valkosipulinkynnet
jogurtin joukkoon. Lisää
kurkkuraaste ja muut ainekset.
Tarjoa alkupalana tai kalan tai
lampaan lihan lisukkeena.

Tunnisteet

Ruokavalio:
Ateriatyyppi:
13.06.2012
Kotiliesi
  • 1