Reseptit
alle 30 min
4

Tuhdit nakkihodarit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
vettä
4 täyslihanakkia
4 hodarisämpylää

Lisäksi:

sinappikurkkurelissiä
valmista salsaketsuppia

Valmistusohje

Tuhdit nakkihodarit täytetään nakeilla ja omatekoisella sinappikurkkurelissillä. Lämpimät nakkihodarit ovat pikaruokaa parhaimmillaan ja sopivat vaikka eväskoriin pakattavaksi.

1. Kiehauta vesi ja kaada se
ruokatermokseen. Nosta nakit
lämpenemään kiehuvaan veteen.

2. Halkaise hodarisämpylät,
paahda leivänpaahtimessa
kevyesti ja pakkaa folioon.

3. Täytä hodarisämpylät
höyryävillä nakeilla, sinappikurkkurelissillä ja salsaketsupilla.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tuhdit nakkihodarit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X