Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Tulinen broilerisalaatti

Ainekset

Lisää kauppalistalle
8 broilerin koipinuijaa

mausteseos:

1 rkl sweet chili-kastiketta
2 rkl soijakastiketta
1 rkl oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
Mainos

salaatti:

1 pussi salaattisekoitusta
2 avokadoa
rasia kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
hunaja- tai verkkomeloni

kastike:

1 rkl sinappia
½ sitruunan mehu
1 rkl hunajaa
1 dl öljyä
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Tulinen broilerisalaatti

 

  1. Sekoita mausteseoksen ainekset ja valele broilerin koivet seoksella. Paahda koipia 200-asteisessa uunissa 15- 20 minuuttia.
  2. Kuori ja paloittele avokado ja meloni. Sekoita salaatin ainekset ja kaada joukkoon kastike. Tarjoa broilerin koipien ja leivän kanssa.
  • VINKKI: Jos haluat ruokaisan salaatin, lisää joukkoon keitettyä, kylmää pastaa.

Avainsanat

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tulinen broilerisalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X