Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Tulinen chorizocalzone

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 annos pizzataikinaa
1 dl tomaattikastiketta
300 g chorizomakkaraa
3 rkl jalopenoviipaleita
3 rkl mustia oliiveja
4 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
100 g mozzarellajuustoa

Valmistusohje

Ohjeella valmistat 3-4 calzonea.

1. Valmista pizzataikina ohjeen mukaan. Jaa taikina 3-4 palaan ja anna taikinapallojen kohota peitettyinä kaksinkertaisiksi.

2. Muotoile tai kauli pizzapohjat tavalliseen tapaan. Levitä pohjien päälle ohuelti tomaattikastiketta, mutta vain niiden toiselle puolelle.

3. Kuori makkara ja pilko pieniksi. Levitä täytteet tasaisesti kastikkeiden päälle.

4. Käännä ilman kastiketta oleva taikinapuoli täytetyn päälle ja kääntele reunat huolellisesti kiinni.

5. Paista calzoneja 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tulinen chorizocalzone

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X