Tulinen chorizocalzone
- Munaton
Ainekset
- 1 annos pizzataikinaa
- 1 dl tomaattikastiketta
- 300 g chorizomakkaraa
- 3 rkl jalopenoviipaleita
- 3 rkl mustia oliiveja
- 4 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 100 g mozzarellajuustoa
Valmistusohje
Ohjeella valmistat 3-4 calzonea.
1. Valmista pizzataikina ohjeen mukaan. Jaa taikina 3-4 palaan ja anna taikinapallojen kohota peitettyinä kaksinkertaisiksi.
2. Muotoile tai kauli pizzapohjat tavalliseen tapaan. Levitä pohjien päälle ohuelti tomaattikastiketta, mutta vain niiden toiselle puolelle.
3. Kuori makkara ja pilko pieniksi. Levitä täytteet tasaisesti kastikkeiden päälle.
4. Käännä ilman kastiketta oleva taikinapuoli täytetyn päälle ja kääntele reunat huolellisesti kiinni.
5. Paista calzoneja 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tulinen chorizocalzone