Reseptit

Tulinen chorizocalzone

Ainekset

  • 1 annos pizzataikinaa
  • 1 dl tomaattikastiketta
  • 300 g chorizomakkaraa
  • 3 rkl jalopenoviipaleita
  • 3 rkl mustia oliiveja
  • 4 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 100 g mozzarellajuustoa

Valmistusohje

Tulinen chorizocalzone

Ohjeella valmistat 3-4 calzonea.

1. Valmista pizzataikina ohjeen mukaan. Jaa taikina 3-4 palaan ja anna taikinapallojen kohota peitettyinä kaksinkertaisiksi.

2. Muotoile tai kauli pizzapohjat tavalliseen tapaan. Levitä pohjien päälle ohuelti tomaattikastiketta, mutta vain niiden toiselle puolelle.

3. Kuori makkara ja pilko pieniksi. Levitä täytteet tasaisesti kastikkeiden päälle.

4. Käännä ilman kastiketta oleva taikinapuoli täytetyn päälle ja kääntele reunat huolellisesti kiinni.

5. Paista calzoneja 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tulinen chorizocalzone

Sinun täytyy kommentoidaksesi.