Tulinen mangomajoneesi
Tulinen mangomajoneesi sopii grillipihvin kylkeen, hampurilaiskastikkeeksi ja kasvisten dippaukseen.
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
Tulinen mangomajoneesi:
- 1 ½ dl majoneesia
- 2 rkl mietoa, makeaa mangochutneyta
- 1 rkl tomaattisosetta
- 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita ainekset ja anna maustua viileässä puoli tuntia ennen tarjoilua.
Vinkki: Mangomajoneesi sopii grillipihvin kylkeen, hampurilaiskastikkeeksi ja kasvisten dippaukseen.
Lisää reseptejä:
Avokado-mangosalsa Mango-avokadokastike Ruoka.fi: Mango-luumusalsa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tulinen mangomajoneesi