Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tuliset tonnikalapaninit

Voileipägrillissä pariloit muutamassa minuutissa simppelit ja makoisat tonnikalapaninit.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

Tuliset tonnikalapaninit:

  • 6 palaa Subs-palaleipää (Pågen)
  • 1 kesäkurpitsa
  • 2 prk (à 160 / 120 g) tonnikalaa öljyssä
  • 2 ½ rkl harissatahnaa
  • 3 pientä tomaattia
  • 1 ruukku rucolaa
  • 6 viipaletta cheddarjuustoa

Valmistusohje

1. Halkaise leivät. Huuhtele kesäkurpitsa ja höylää kesäkurpitsasta pitkänomaisia lastuja juustohöylällä tai kuorimaveitsellä.

2. Valuta tonnikalat. Sekoita joukkoon harissatahna. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Irrota rucolanlehdet ruukusta.

3. Jaa leipien väliin tonnikalatahnaa. Nosta päälle kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleet sekä rucolaa. Leikkaa juustoviipaleet kolmioiksi ja nosta jokaisen leivän väliin kaksi kolmiota.

4. Paahda leivät voileipägrillissä rapeiksi.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 21/17.

Lisää tonnikala-täytteitä:

tonnikalakerrosleivät

Tonnikalakerrosleivät

tonnikala-kurkkusushit

Tonnikala-kurkkusushit

täytetyt letut

Täytetyt letut

Ruoka.fi: Grillattu tonnikalapanini


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tuliset tonnikalapaninit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.