Tumma suklaakiisseli
- Gluteeniton
- Kasvis
Ainekset
- 0.5 l maitoa
- ¾ dl fariinisokeria
- 3 rkl maissitärkkelystä
- 1.5 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 dl mansikoita (tuore tai pakaste)
pinnalle:
- sokeria
Valmistusohje
- Sekoita paksupohjaisessa kattilassa kylmä maito, fariinisokeri, maissitärkkelys ja kaakaojauhe.
- Kuumenna koko ajan pohjaa myöten sekoittaen, kunnes seos sakenee. Keitä noin minuutti. Mausta vaniljasokerilla.
- Jaa mansikat kulhoihin ja kaada päälle hieman jäähtynyt kiisseli. Jos käytät pakastemansikoita, kaada kiisseli kohmeisten mansikoiden päälle jolloin ne sulavat. Ripottele pinnalle sokeria.
- 3-4 annosta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tumma suklaakiisseli