turkkilaiset varraslihapullat
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Turkkilaiset varraslihapullat

Turkkilaiset varraslihapullat saavat makeutta korinteista tai kultarusinoista. Lopuksi lihapullat haudutetaan kastikkeessa, jossa maistuvat monet itämaiset makut, kuten aprikoosi ja chilitomaattimurska.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Turkkilaiset varraslihapullat:

1/2 dl korintteja tai kultarusinoita
1 dl vettä
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
öljyä
500 g lampaanjauhelihaa
1/2 dl korppujauhoa
2 tl jauhettua kanelia
1 tl juustokuminaa
1 tl suolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 dl pinjansiemeniä
1 tl mietoa chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
2 kananmunaa
2 rkl tomaattipyreetä
1 nippu sileälehtistä persiljaa silputtuna
1 nippu tilliä silputtuna
tarpeen mukaan tilkka vettä

Pinnalle:

1 dl vehnäjauhoa

Paistamiseen:

auringonkukkaöljyä

Kastike:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä
400 g chilitomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyreetä
2 tl ruokosokeria
100 g aprikooseja
1 kanelitanko
0.5 tl suolaa
mustapippurirouhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Turkkilaiset varraslihapullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X