Reseptit

Turskaa tomaattihöysteessä

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
0  annosta

Ainekset

  • turskaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  • vehnäjauhoja
  • voita tai margariinia
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • ½ tl sinappia
  • ½ kuppia kuumaa kermaa

Valmistusohje

Turskaa tomaattihöysteessä

Puhdistettu kala nyljetään ja leikataan fileiksi pitkinpäin. Fileille ripotellaan suolaa ja valkopippuria ja ne käännellään vehnäjauhoissa ja ruskistetussa voissa tai margariinissa. Ruskistuneet fileet nostetaan lämpimälle vadille.

Paistinpannuun lisätään tomaattisose, sinappi ja kerma. Kun kastike on kiehunut hetkisen, se kaadetaan kalan päälle vadille. Tarjoillaan keitettyjen perunoiden kanssa.

Kotiliesi 2/1934


Kommentoi

Kommentoi juttua: Turskaa tomaattihöysteessä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.