
Turskaa tomaattihöysteessä
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 0 annosta
- Munaton
Ainekset
- turskaa
- suolaa
- valkopippuria
- vehnäjauhoja
- voita tai margariinia
- 1 rkl tomaattisosetta
- ½ tl sinappia
- ½ kuppia kuumaa kermaa
Valmistusohje
Puhdistettu kala nyljetään ja leikataan fileiksi pitkinpäin. Fileille ripotellaan suolaa ja valkopippuria ja ne käännellään vehnäjauhoissa ja ruskistetussa voissa tai margariinissa. Ruskistuneet fileet nostetaan lämpimälle vadille.
Paistinpannuun lisätään tomaattisose, sinappi ja kerma. Kun kastike on kiehunut hetkisen, se kaadetaan kalan päälle vadille. Tarjoillaan keitettyjen perunoiden kanssa.
Kotiliesi 2/1934
Kommentoi
Kommentoi juttua: Turskaa tomaattihöysteessä