Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Tyrnikiisseliä ja vuohenjuustoa

Ainekset

Lisää kauppalistalle
5 dl vettä
2 dl sokeria
1/2 dl perunajauhoja
1 1/2 dl tyrnipuristemehua

pinnalle:

paahdettua vuohenjuustoa, voisulaa
piparkakkumuruja tai mantelilastuja
kermavaahtoa

Valmistusohje

 

  1. Mittaa vesi, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Lisää tyrnimehu. Kaada kiisseli laakealle tarjoiluvadille. Ripota pinnalle vähän sokeria.
  2. Sivele vuohenjuuston pintaan voisulaa ja grillaa juusto uunin grillivastuksen alla.
  3. Korista kiisseliannokset vuohenjuustopalalla, kermavaahtonokareella ja mantelilastuilla tai murskatuilla piparkakuilla. Rannikolla villinä kasvava tyrni ja grillissä paahdettu kutunjuusto ovat yllättävän ihastuttava makupari.

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tyrnikiisseliä ja vuohenjuustoa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X