
Uunifeta paprikalla ja tomaateilla
Uunifeta on herkullinen tapa valmistaa uunijuustoa. Laita lisukkeeksi paprikaa ja tomaatteja sekä mausta kokonaisuus savupaprikalla ja siiderillä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Uunifeta paprikalla ja tomaateilla:
- 200 g fetajuustoa
- 1 punainen paprika
- 200 g pieniä luumutomaatteja
- 2 tl savupaprikajauhetta
- 1 dl omenasiideriä
Valmistusohje
Uunifeta paprikalla ja tomaateilla tehdään helposti näin:
- Aseta fetajuusto uunin kestävään vuokaan.
- Pilko paprika. Aseta paprika ja tomaatit fetapalan viereen. Ripottele päälle savupaprikajauhetta ja lorauta vuokaan siideriä.
- Paista 240 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Pari viimeistä minuuttia voit paistaa grillivastuksella, jos oma uunisi eri ruskista juustoa.
- Tarjoile tuoreen vehnähapanjuurileivän tai pitaleivän kanssa.
- Uunifetasta valmistuu myös ihana pastakastike. Kumoa kaikki ainekset keitetyn pastan joukkoon ja nauti heti.
Katso myös: Uunifeta 5 tavalla – nämäkin raaka-aineet vain paranevat uunissa
Kommentoi
Kommentoi juttua: Uunifeta paprikalla ja tomaateilla