Reseptit
alle 30 min
4

Uunifeta paprikalla ja tomaateilla

Uunifeta on herkullinen tapa valmistaa uunijuustoa. Laita lisukkeeksi paprikaa ja tomaatteja sekä mausta kokonaisuus savupaprikalla ja siiderillä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
200 g fetajuustoa
1 punainen paprika
200 g pieniä luumutomaatteja
2 tl savupaprikajauhetta
1 dl omenasiideriä

Valmistusohje

  1. Aseta fetajuusto uunin kestävään vuokaan.
  2. Pilko paprika. Aseta paprika ja tomaatit fetapalan viereen. Ripottele päälle savupaprikajauhetta ja lorauta vuokaan siideriä.
  3. Paista 240 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Pari viimeistä minuuttia voit paistaa grillivastuksella, jos oma uunisi eri ruskista juustoa.
  4. Tarjoile tuoreen vehnähapanjuurileivän tai pitaleivän kanssa.
  5. Uunifetasta valmistuu myös ihana pastakastike. Kumoa kaikki ainekset keitetyn pastan joukkoon ja nauti heti.

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Uunifeta paprikalla ja tomaateilla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X