Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Uunifeta paprikalla ja tomaateilla

Uunifeta on herkullinen tapa valmistaa uunijuustoa. Laita lisukkeeksi paprikaa ja tomaatteja sekä mausta kokonaisuus savupaprikalla ja siiderillä.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Uunifeta paprikalla ja tomaateilla:

  • 200 g fetajuustoa
  • 1 punainen paprika
  • 200 g pieniä luumutomaatteja
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 1 dl omenasiideriä

Valmistusohje

Uunifeta paprikalla ja tomaateilla tehdään helposti näin:

  1. Aseta fetajuusto uunin kestävään vuokaan.
  2. Pilko paprika. Aseta paprika ja tomaatit fetapalan viereen. Ripottele päälle savupaprikajauhetta ja lorauta vuokaan siideriä.
  3. Paista 240 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Pari viimeistä minuuttia voit paistaa grillivastuksella, jos oma uunisi eri ruskista juustoa.
  4. Tarjoile tuoreen vehnähapanjuurileivän tai pitaleivän kanssa.
  5. Uunifetasta valmistuu myös ihana pastakastike. Kumoa kaikki ainekset keitetyn pastan joukkoon ja nauti heti.

Katso myös: Uunifeta 5 tavalla – nämäkin raaka-aineet vain paranevat uunissa


Kommentoi

Kommentoi juttua: Uunifeta paprikalla ja tomaateilla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.