Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Uunifeta parmankinkulla

Kääräise parmankinkkuviipaleet kuivattujen viikunoiden ympärille ja asettele vuokaan fetajuuston kanssa. Tämä uunifeta on illanistujaisten kingi!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Uunifeta parmankinkulla

  • 200 g fetajuustoa
  • 10 kuivattua viikunaa
  • 10 parmankinkkuviipaletta
  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Asettele fetajuusto uunivuokaan. Kääri parmankinkkuviipaleet kuivattujen viikunoiden ympärille ja aseta vuokaan. Lisää pähkinät. Lorauta päälle hunajaa ja oliiviöljyä
  2. Paista 240 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Pähkinät palavat, jos paistat liian korkealla tasolla.
  3. Tarjoa uunifeta ja parmankinkut tuoreen leivän kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uunifeta parmankinkulla

Sinun täytyy kommentoidaksesi.