Valmistusohje
Uuniriisipuuro valmistuu näin.
1. Voitele noin 2-litrainen uunivuoka. Mittaa puuroainekset uunivuokaan.
2. Kypsennä uuniriisipuuro 175-asteisessa uunissa. Aikaa kuluu noin 1,5 tuntia. Sekoita puuroa muutaman kerran kypsennyksen aikana.
3. Anna uuniriisipuuron vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Nauti uuniriisipuuro marjakeiton tai maidon kanssa aamiaisella.
Katso myös kattilassa valmistetun riisipuuron ohje.
Lue myös: Puuro – hyvän olon trendiherkku
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Omenainen uunipuuro
Keskustelu
Kyllä Jouluun kuuluu riisipuuro ja sekahedelmäsoppa kera mantelin ja kanelin.
Kiitos! Tuli tosi hyvää! Tällä ohjeella tehdään jatkossakin.
Kommentoi juttua: Uuniriisipuuro