Reseptit
30-60 min
Kiitos

Uunissa paahdettua lenkkimakkaraa, herneitä ja hollandaisekastiketta

Lenkkimakkaraa ja klassista hollandaisekastiketta? Kyllä kiitos!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Uunimakkaraa:

1 pkt lenkkimakkaraa (esimerkiksi HK:n sinistä)
200 g pakasteherneitä
rypsiöljyä paistamiseen

Lisäksi:

hollanninkasiketta

Valmistusohje

1. Kuori makkarat ja leikkaa ne noin 2 sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin pannulla kaunis väri ja aseta ne uunivuokaan.

2. Lämmitä herneet nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta. Levitä herneet makkarasiivujen päälle ja lusikoi herneille hollanninkastiketta. Kuorruta nopeasti uunin grillivastuksen alla.

Markku Haapion kirjasta Sininen Lenkki 50 ja mestarien makkarareseptit.

Maista myös näitä mainioita makkararuokia:

Uunilenkki on klassikkoruoka, joka maistuu silloin tällöin.

Uunilenkki

makkara-lehtikaalikeitto

Makkara-lehtikaalikeitto

makkaraborssi

Makkaraborssi

Anna.fi: Parhaat makkaraperunat

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Uunissa paahdettua lenkkimakkaraa, herneitä ja hollandaisekastiketta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X