Uunissa paahdettu lenkkimakkara ja hollandaisekastike
Lenkkimakkaraa ja klassista hollandaisekastiketta? Kyllä kiitos!
Ainekset
Uunimakkaraa:
- 1 pkt lenkkimakkaraa (esimerkiksi HK:n sinistä)
- 200 g pakasteherneitä
- rypsiöljyä paistamiseen
Lisäksi:
- hollanninkasiketta
Valmistusohje
1. Kuori makkarat ja leikkaa ne noin 2 sentin viipaleiksi. Paista viipaleisiin pannulla kaunis väri ja aseta ne uunivuokaan.
2. Lämmitä herneet nopeasti kiehuvassa vedessä ja valuta. Levitä herneet makkarasiivujen päälle ja lusikoi herneille hollanninkastiketta. Kuorruta nopeasti uunin grillivastuksen alla.
Markku Haapion kirjasta Sininen Lenkki 50 ja mestarien makkarareseptit.
Maista myös näitä mainioita makkararuokia:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Uunissa paahdettu lenkkimakkara ja hollandaisekastike