Vadelma-juustokakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Vadelma-juustokakku

Vadelma-juustokakku marmoroidaan pinnalta juhlavaksi ja koristellaan tuoreilla vadelmilla tai muilla marjoilla. Vadelma-juustokakun valmistusaikaan kannattaa vielä lisätä jäähdytys ennen tarjoilua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vadelma-juustokakun pohja:

1/2 pkt (à 400 g) digestivekeksejä
75 g voita
1 1/2 rkl sokeria
1 dl vadelmia

Vadelma-juustokakun täyte:

2 prk (à 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
4 kananmunaa
2 tl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1 1/4 dl sokeria
Mainos

Marmoripinta:

2 dl vadelmia
2 rkl sokeria

Vadelma-juustokakun päälle:

tuoreita vadelmia
syötäviä kukkia
valkosuklaa-lakukarkkeja

Keskustelu

hyvä resepti, kakku oli tykätty! tein gluteenittomana ja laktoosittomana (kekseinä gton digestive). vadelmamarmorointi on turha, jos päälle laittaa joka tapauksessa marjoja. paistoa kannattaa seurata ja laittaa folio tai leivinpaperi suojaksi jos meinaa tummua liikaa.

Kommentoi juttua: Vadelma-juustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X