Vadelma-juustokakku
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Vadelmajuustokakku

Vadelmajuustokakku marmoroidaan pinnalta juhlavaksi ja koristellaan tuoreilla vadelmilla tai muilla marjoilla. Vadelmajuustokakun valmistusaikaan kannattaa vielä lisätä jäähdytys ennen tarjoilua.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vadelmajuustokakku, pohja

200 g digestivekeksejä
75 g voita
1 1/2 rkl sokeria
1 dl vadelmia

Vadelmajuustokakku, täyte

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
4 kananmunaa
2 tl sitruunamehua
2 tl vaniljasokeria
1 1/4 dl sokeria

Vadelmajuustokakku, marmoripinta

2 dl vadelmia
2 rkl sokeria

Vadelmajuustokakku, koristelu

tuoreita vadelmia
syötäviä kukkia
valkosuklaa-lakukarkkeja

Keskustelu

hyvä resepti, kakku oli tykätty! tein gluteenittomana ja laktoosittomana (kekseinä gton digestive). vadelmamarmorointi on turha, jos päälle laittaa joka tapauksessa marjoja. paistoa kannattaa seurata ja laittaa folio tai leivinpaperi suojaksi jos meinaa tummua liikaa.

Kommentoi juttua: Vadelmajuustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X