Vadelmamoussella täytetty valkosuklaakakku
Reseptit
yli 60 min
40
Kiitos

Vadelmamoussella täytetty valkosuklaakakku

Vadelmamoussella täytetty valkosuklaakakku on upea hääkakku, jossa maistuu italialainen marenki, vadelmmousse, manteli ja valkosuklaa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Italialainen marenki:

4 valkuaista
2 rkl sokeria
2 dl sokeria
0.5 dl vettä

Vadelmamousse :

400 g vadelmasosetta
4 liivatelehteä
2 dl vispikermaa (Hyla)
150 g italialaista marenkia

Mantelipohjat:

200 g kuorittuja mantelia
180 g tomusokeria
8 valkuaista (225 g)
1 dl sokeria (85 g)
1 limetin raastettu kuori

Valkosuklaamousse:

400 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa (Hyla)
6 liivatelehteä
1 dl vettä
1 dl sokeria
5 dl keltuaista
1 l vispikermaa (Hyla)

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vadelmamoussella täytetty valkosuklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X