Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Vadelmarahka

Vadelmarahka on herkullinen arjen jälkiruoka. Se syntyy vain muutamasta raaka-aineesta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Vadelmarahka

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 tölkki maitorahkaa
  • 2 dl metsävadelmista keitettyä hilloa
  • 2 rkl jauhettua mantelia
  • (vadelma- tai mesimarjalikööriä)
  • koristeeksi vadelmia

Valmistusohje

Vadelmarahka valmistuu näin helposti:

1. Vatkaa kerma vaahdoksi.

2. Lisää kerman joukkoon maitorahka, vadelmahillo ja jauhettu manteli sekä halutessasi muutama ruokalusikallinen likööriä. Tarkista makeus ja lisää sokeria tarvittaessa.

3. Jaa seos annosmaljoihin. Koristele vadelmarahka tuoreilla vadelmilla ja vadelman lehdillä.

Katso myös: Rahkasta syntyy raikas välipala ja jälkiruoka

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Vadelmarahka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.