Vadelmarahka
Vadelmarahka on herkullinen arjen jälkiruoka. Se syntyy vain muutamasta raaka-aineesta.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Vadelmarahka
- 2 dl kuohukermaa
- 1 tölkki maitorahkaa
- 2 dl metsävadelmista keitettyä hilloa
- 2 rkl jauhettua mantelia
- (vadelma- tai mesimarjalikööriä)
- koristeeksi vadelmia
Valmistusohje
Vadelmarahka valmistuu näin helposti:
1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
2. Lisää kerman joukkoon maitorahka, vadelmahillo ja jauhettu manteli sekä halutessasi muutama ruokalusikallinen likööriä. Tarkista makeus ja lisää sokeria tarvittaessa.
3. Jaa seos annosmaljoihin. Koristele vadelmarahka tuoreilla vadelmilla ja vadelman lehdillä.
Katso myös: Rahkasta syntyy raikas välipala ja jälkiruoka
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Proteiinipitoiset rahkaletut ovat mehevän herkullisia – kokeile myös rahkamoussea tai rahkasmoothieta
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vadelmarahka