Reseptit
6
Kiitos

Välimerellinen pakastekalakeitto

Välimeren pakastekalakalakeittoa ei kyllästetä kermalla, vaan se keitetään sakean tomaattisena. Tomaattinen liemi tekee keitosta maukkaan ja ruokaisan. Välimeren hengessä soppaan ujutetaan myös oliiveja sekä tuoreita yrttejä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Välimeren pakastekalakeitto:

1 l vettä
1 kpl kalaliemikuutiota
1 dl sipuli
400 g pakastekalaa
3 kpl perunoita
1 ps (200 g) keittovihanneksia
1 tlk (420 g) papuja tomaattikastikkeessa
1.5 dl oliiviviipaleita
tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  1. Keitä vedestä ja liemikuutiosta kalaliemi. Lisää kuoritut ja pilkotut perunat sekä kokonainen kuorittu sipuli, keitä 10 minuuttia.
  2. Lisää kala, keittovihannekset ja pavut. Keitä 10 minuuttia.
  3. Poista sipuli keitosta ja lisää oliivit sekä tuoretta persiljaa maun mukaan. Maista ja lisää tarvittaessa ruokasuolaa. Tarjoa vuohenjuustotahnan kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Välimerellinen pakastekalakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X