Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Karpalotryffelit

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
100  annosta

Ainekset

Karpalotryffelit

  • 100 g kuivattuja karpaloita
  • 150 g mantelimassaa
  • 150 g valkoista suklaata
  • 1 dl kermaa

Karpalotryffelit, koristelu

  • 50 g sulatettua valkosuklaata
  • pistaasi-, manteli- tai pähkinärouhetta
  • 50 g kuivattuja karpaloita

Valmistusohje

Karpalotryffelit tehdään helposti näin:

1. Silppua karpalot. Raasta mantelimassa ja pilko suklaa. Kuumenna kerma ja lisää muut ainekset. Kuumenna ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi massaksi. Anna jähmettyä jääkaapissa noin 15 minuuttia.

2. Tee massasta pallosia ja aseta ne karamellivuokiin. Sipaise pinta valkosuklaalla ja ripota päälle pistaasi-, manteli- tai pähkinärouhetta. Säilytä karpalotryffelit kylmässä.

Vinkki! Tryffelit voi pyöritellä myös kookoshiutaleissa, karamellirakeissa tai kuivamarjajauheessa.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Karpalotryffelit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.