Valmistusohje
1. Kuori ja lohko perunat. Nosta perunat kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Anna kiehua 10 minuuttia, lähes kypsiksi. Valuta ja höyrytä kuiviksi.
2. Levitä perunat uunivadille ja pirskota päälle oliiviöljy. Nostele voi nokareina pinnalle. Paahda perunoita tunti 200-asteisessa uunissa. Kääntele puolessa välissä kertaalleen.
3. Riivi perunoiden joukkoon rosmariininlehdet ja murskaa valkosipulinkynnet. Levitä mausteet perunoiden joukkoon muutama minuutti ennen kypsennyksen päättymistä.
Vinkki: Valkosipuli-rosmariiniperunat sopivat esimerkiksi lammaspaistin lisukkeeksi.
Katso myös: Näin maustat perunan
Lue myös Anna.fi/Ruoka: Näin käytät ylijääneet keitetyt perunat – 5 vinkkiä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Valkosipuli-rosmariinipaahdetut perunat