Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Valkosipulikastike lampaalle

Valkosipulikastike lampaalle ja lampaan marinointiin on oikea valkosipulinystävän unelma.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

Valkosipulikastike lampaalle

  • 10 kpl valkosipulinkynttä
  • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • valkopippuria
  • 1 tl suolaa
  • (1-2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia)

Valmistusohje

Valkosipulikastike lampaalle tehdään näin:

Valkosipulikastike lampaalle ja lampaan marinointiin syntyy helposti.

  1. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne hienoksi silpuksi. Survo silppu haarukalla ja sekoita öljyn kanssa tahnaksi.
  2. Mausta valkosipuli-öljyseos valkopippurilla, suolalla ja halutessasi hienonnetulla rosmariinilla.
  3. Käytä kastike lampaanlihan marinointiin tai tarjoile lampaanpaistin kanssa. Valkosipulin maku sopii hyvin lampaanlihan kanssa.

Kaipaatko toisenlaista kastiketta lampaalle. Kokeile mustaherukkakastiketta tai klassista mokkakastiketta.

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Näin onnistut lampaanlihan valmistamisessa – kokosimme parhaat lammasreseptit sekä vinkit marinointiin ja lisukkeisiin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Valkosipulikastike lampaalle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.