Valkosipulikastike lampaalle
Valkosipulikastike lampaalle ja lampaan marinointiin on oikea valkosipulinystävän unelma.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Valkosipulikastike lampaalle
- 10 kpl valkosipulinkynttä
- 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
- valkopippuria
- 1 tl suolaa
- (1-2 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia)
Valmistusohje
Valkosipulikastike lampaalle tehdään näin:
Valkosipulikastike lampaalle ja lampaan marinointiin syntyy helposti.
- Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne hienoksi silpuksi. Survo silppu haarukalla ja sekoita öljyn kanssa tahnaksi.
- Mausta valkosipuli-öljyseos valkopippurilla, suolalla ja halutessasi hienonnetulla rosmariinilla.
- Käytä kastike lampaanlihan marinointiin tai tarjoile lampaanpaistin kanssa. Valkosipulin maku sopii hyvin lampaanlihan kanssa.
Kaipaatko toisenlaista kastiketta lampaalle. Kokeile mustaherukkakastiketta tai klassista mokkakastiketta.
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Näin onnistut lampaanlihan valmistamisessa – kokosimme parhaat lammasreseptit sekä vinkit marinointiin ja lisukkeisiin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkosipulikastike lampaalle