Reseptit

Valkosipulikukka

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
0 annosta

Ainekset

  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

Valkosipulikukka

Valkosipulikukka on herkullinen ruokien lisäke ja kaunis koriste. Valkosipulikukka syntyy kokonaisesta valkosipulista, mutta jos et tarvitse kuin muutaman kynnen, voit kypsentää kynsiä folion sisässä noin 20 minuuttia.

1. Leikkaa kokonaisen valkosipulin kärjestä reilu viipale pois. Jätä kuoret paikoilleen. Nosta valkosipuli folioarkin päälle ja valuta pinnalle oliiviöljy.

2. Kääri folion sisään ja kypsennä 200-asteessa noin 40 minuuttia.

Kokeile myös muita aromikkaita valkosipulireseptejä:
Marinoidut valkosipulinkynnet
Paahdetut tuoreet valkosipulit
Aioli eli valkosipulimajoneesi
Ruoka.fi: Paahdetut valkosipulit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Valkosipulikukka

Sinun täytyy kommentoidaksesi.