Vihreitä papuja turkoosissa peltiastiassa
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Valkosipulipavut

Valkosipulipavut ovat herkullinen lisuke, joka sopii hyvin vaikkapa grillatun lihan kaveriksi. Pavut marinoidaan dijonsinapilla ja yrteillä maustetussa kastikkeessa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g vihreitä pakastettuja papuja
1 punasipuli
2-3 valkosipulinkynttä

Kastike

1 dl oliiviöljyä
½ dl vaalea balsami- tai omenaviinietikkaa
½ dl vettä
2 rkl hunajaa
2 rkl tuoretta timjamia silputtuna
1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna
1 rkl (karkeaa) dijoninsinappia
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosipulipavut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X