Reseptit
alle 30 min
2

Himahella

Valkosipuliset lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit saavat uutta makua, kun käytät niiden valmistuksessa valmiiksi maustettuja öljyä. Kokeile esimerkiksi valkosipulilla, rosmariinilla tai chilillä maustettua kotimaista rypsiöljyä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
200 g lehtikaalia
1 dl valkosipulilla maustettua rypsiöljyä
1 tl sormisuolaa

Valmistusohje

  1. Mittaa kulhoon valkosipulilla maustettua rypsiöljy ja suola.
  2. Poista lehtikaalista lehtiruoti ja revi lehdet isohkoiksi palasiksi. Sipsit kutistuvat uunissa.
  3. Pyöräytä palat  valkosipuliöljyssä. Paahda lehtikaalisippsejä 175 asteisessa uunissa noin vartin verran tai kunnes ne ovat rapeita.
  4. Säilytä sipsit kuivassa tilassa paperipussissa, jotta ne pysyvät rapeina.

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosipuliset lehtikaalisipsit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X