Valkosipuliset lehtikaalisipsit
Lehtikaalisipsit saavat uutta makua, kun käytät niiden valmistuksessa valmiiksi maustettuja öljyä. Kokeile esimerkiksi valkosipulilla, rosmariinilla tai chilillä maustettua kotimaista rypsiöljyä.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Kasvis
- Kevyt
- Vegaaninen
Ainekset
- 200 g lehtikaalia
- 1 dl valkosipulilla maustettua rypsiöljyä
- 1 tl sormisuolaa
Valmistusohje
- Mittaa kulhoon valkosipulilla maustettua rypsiöljy ja suola.
- Poista lehtikaalista lehtiruoti ja revi lehdet isohkoiksi palasiksi. Sipsit kutistuvat uunissa.
- Pyöräytä palat valkosipuliöljyssä. Paahda lehtikaalisippsejä 175 asteisessa uunissa noin vartin verran tai kunnes ne ovat rapeita.
- Säilytä sipsit kuivassa tilassa paperipussissa, jotta ne pysyvät rapeina.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkosipuliset lehtikaalisipsit