Valkosipulisilakat
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Valkosipulisilakat

Valkosipulisilakat, eli etikkaliemessä raakakypsennetyt silakat saavat päälleen ihanan mausteliemen. Valkosipulisilakat maustuvat herkullisiksi, kun ne tekeytyvät jääkaapissa yön yli.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Valkosipulisilakat

500 g silakkafileitä

Etikkaliemi:

5 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 rkl karkeaa suolaa
Mainos

Mausteliemi:

1 dl valkoviinietikkaa
2 dl vettä
1 dl sokeria
1 tl suolaa (karkeaa)
valkopippuria
1 laakerinlehti
1 rkl sinapinsiemeniä
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosipulisilakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X