Valkosipulisilakat
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Valkosipulisilakat

Etikkaliemessä raakakypsennetyt silakat saavat päälleen ihanan mausteliemen. Valkosipulisilakat maustuvat herkullisiksi, kun ne tekeytyvät jääkaapissa yön yli.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Valkosipulisilakat

500 g silakkafileitä

Etikkaliemi:

5 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 rkl karkeaa suolaa

Mausteliemi:

1 dl valkoviinietikkaa
2 dl vettä
1 dl sokeria
1 tl suolaa (karkeaa)
valkopippuria
1 laakerinlehti
1 rkl sinapinsiemeniä
1 sipuli
5 valkosipulinkynttä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosipulisilakat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X