Valkosuklaa-juustokakku
Valkosuklaa-juustokakku on lumenvalkea, suloisen makea juhlakakku, jonka valmistaminen sujuu hyvin suurempinakin erinä, sillä keksipohjaa ei paisteta. Valkosuklaa-juustokakun voi myös tehdä ajoissa ja säilyttää pakastimessa juhlapäivään saakka.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Valkosuklaa-juustokakun pohja:
180 g
kaurakeksiä, tai 100 g keksiä ja noin 80 g rouhittua tai raastettua suklaata
50 g
voita
Valkosuklaa-juustokakun täyte:
3
liivatetta
100 g
valkosuklaata (1 levy)
100 g
maustamatonta tuorejuustoa, esim. Hovi
170 g
vaniljalla maustettua tuorejuustoa, esim. Creme bonjour
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
2 dl
kuohukermaa
Valkosuklaa-juustokakun koristeluun:
syötäviä kukkia, marjoja, suklaalastuja tai konvehteja
Keskustelu
Ohje oli vaikea lukea, sillä ei tiennyt esim. kuinka suureen määrään liivatelehti pitää sulattaa…
Eikö 3. kohdassa pitäisi lukea valkuainen keltuaisen sijaan? Keltuaisesta harvemmin tehdään vaahtoa..
Edit: valkuaiset tulevat mukaan myöhemmin, ohjeen voisi tehdä selkeämminkin..
Kommentoi juttua: Valkosuklaa-juustokakku