valkosuklaa-mangokakku
Reseptit
yli 60 min
13
Kiitos

Valkosuklaa-mangokakku

Valkosuklaa-mangokakku on juhlien suussa sulava juhlava kruunu. Valkosuklaisen kakun upeus piilee täytteessä ja näyttävissä koristeissa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

kakkupohja:

100 g valkosuklaata
100 g voita
3 kananmunaa
1.5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta

Kosteus:

1 dl maitoa

Mangomousse:

3 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
3 dl valmista mangososetta (Bonne)
3 rkl sokeria
3 rkl sitruunamehua

koristeeksi:

100 g valkosuklaata

pinnalle:

1 dl aprikoosimarmeladia
200 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa

Valkosuklaakoristeet:

150 g valkosuklaata

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosuklaa-mangokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X