Reseptit
alle 30 min
8

Valkosuklaa-piimäpannacotta

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
1 kanelitanko
4 rkl sokeria
100 g valkosuklaata
4 dl piimää

pinnalle:

lakkoja tai lakkahilloa

Valmistusohje

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 10 minuutiksi.
Kiehauta kerma ja kanelitanko, ja
anna seisoa 5 minuuttia. Poista
kanelitanko ja sekoita joukkoon
sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.

2. Sulata lionneet liivatteet suklaakermaseokseen
ja kaada seos
piimään. Sekoita tasaiseksi. Jaa
seos tarjoilulaseihin. Anna hyytyä
jääkaapissa vähintään 4 tuntia
tai yön yli.

3. Nosta lakkoja tai lakkahilloa
hyytyneiden pannacottien päälle.

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosuklaa-piimäpannacotta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X