Reseptit
alle 30 min
8
Kiitos

Valkosuklaa-piimäpannacotta

Valkosuklaa-piimäpannacotta on täydellinen päätös juhla-aterialle: makea, muttei liian raskas. Kaneli maustaa jälkiruoan jouluisaksi ja lakkahillo viimeistelee makuelämyksen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Valkosuklaa-piimäpannacotta:

2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
1 kanelitanko
4 rkl sokeria
100 g valkosuklaata
4 dl piimää

pinnalle:

lakkoja tai lakkahilloa

Valmistusohje

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 10 minuutiksi. Kiehauta kerma ja kanelitanko, ja anna seisoa 5 minuuttia. Poista kanelitanko ja sekoita joukkoon sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.

2. Sulata lionneet liivatteet suklaakermaseokseen ja kaada seos piimään. Sekoita tasaiseksi. Jaa seos tarjoilulaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.

3. Nosta lakkoja tai lakkahilloa hyytyneiden pannacottien päälle.

Lue myös: Piimä sopii leivonnaisiin ja jälkiruokiin

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosuklaa-piimäpannacotta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X