
Valkosuklaakastike marjoille
Hurmaava valkosuklaakastike syntyy kermasta ja valkosuklaasta. Voit maustaa kastikkeen mieleiseksi, esimerkiksi ripauksella vaniljajauhetta.
- Kasvis
Ainekset
Valkosuklaakastike:
- 100 g valkosuklaata
- 1 dl vispi- tai kuohukermaa
- 1 rkl voita tai margariinia
- 1 ripaus vaniljajauhetta
Valmistusohje
- Paloittele suklaa kattilaan. Lisää kerma. Kuumenna hitaasti koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
- Siirrä kattila levyltä ja anna hetken jäähtyä. Lisää nokare voita tai margariinia.
- Tarjoa jälkiruokakastike kuumana pakastemarjojen tai kylmänä tuoreiden marjojen, esimerkiksi lakkojen, mansikoiden tai vadelmien kanssa.
Katso myös: Valkosuklaavaahto hedelmien kera
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkosuklaakastike marjoille