Reseptit
Kiitos

Valkosuklaakastike marjoille

Hurmaava valkosuklaakastike syntyy kermasta ja valkosuklaasta. Voit maustaa kastikkeen mieleiseksi, esimerkiksi ripauksella vaniljajauhetta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Valkosuklaakastike:

100 g valkosuklaata
1 dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl voita tai margariinia
1 ripaus vaniljajauhetta

Valmistusohje

 

  1. Paloittele suklaa kattilaan. Lisää kerma. Kuumenna hitaasti koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa sulaa.
  2. Siirrä kattila levyltä ja anna hetken jäähtyä. Lisää nokare voita tai margariinia.
  3. Tarjoa jälkiruokakastike kuumana pakastemarjojen tai kylmänä tuoreiden marjojen, esimerkiksi lakkojen, mansikoiden tai vadelmien kanssa.

Katso myös: Valkosuklaavaahto hedelmien kera

Keskustelu

Kommentoi juttua: Valkosuklaakastike marjoille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X