Reseptit

Valkosuklaamantelinamit

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

  • 200 g limetti-valkosuklaata
  • 3 rkl kermaa
  • 50 g manteleita
  • 50 g pistaasipähkinöitä

Lisäksi:

  • 20 pientä foliomuottia

Valmistusohje

Valkosuklaamantelinamit

 

  1. Paahda mantelit ja pistaasipähkinät kuivalla pannulla, kunnes niiden pinta on saanut hieman ruskeaa väriä. Leikkaa karkeaksi rouheeksi.
  2. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää manteli-pähkinärouhe. Nosta kattila liedeltä ja lisää paloiteltu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele seosta pieniin foliomuotteihin. Jätä huoneenlämpöön jähmettymään.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Valkosuklaamantelinamit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.